UTHYRES

Parhus i attraktiva Kungsgärdet – Uppsala

Allmän information

Publicerades: måndag den 26/8
Anmälningsstopp:
Ledig fr.o.m: 2020-03-01
Hyres t.o.m: 2020-12-30
Storlek: 135 m²
Antal rum: 5 rok
Hyra: 20.000 kr kallhyra/mån

Allmänt

Representativt boende i centrala Uppsala. Området Kungsgärdet karakteriseras av ett väl uppvuxet villaområde med en blandad bebyggelse uppfört i huvudsak under 1930-1940 talet. Inte mer än tio minuter från stadskärnan, granne med Hågadalen ligger detta trevliga bostadsområde. Vintertid är det många som åker skidor över fälten. Fotbollsplaner och kolonilotterna (Ekebydalen) ligger precis norr om det gröna området och söker du gym så finns det i Ekebybruk. Nära till Stadsskogen där det bl.a. finns ett fint löpspår på 2,5 km. Detta är ett perfekt boende för den som vill ha city på ett bekvämt avstånd, men även enkelt kunna komma ut i naturen. I närområdet finns flera restauranger, (både sushi och pizza) och närlivs.

Förutom ett centralt läge kan du som boende njuta av en insynsskyddad trädgård med en stor altan i västläge, få tillgång till carport och ha möjlighet till förvaring på vinden.

Skolor och service samt större arbetsgivare

Bergaskolan är en låg – och mellanstadieskola som ligger inom gångavstånd från bostaden.  I närområdet finns även större gymnasieskolor och förskolor för de yngre barnen. Folkes Livs och vårdcentral finns även de inom gångavstånd. Företaget Galderma, Uppsala Universitet, Akademiska sjukhuset och BMC är alla stora arbetsgivare som ligger med cykelavstånd från bostaden.

Interiör

Bostaden på Krongatan har en yta om 110 m² + källare fördelat på 5 rok. Bottenvåningen består av hall med klinkergolv, kapprum och gästtoalett. Stort, härligt och rymligt kök med plats för många. Köket är ljust och trevligt inrett med rostfria vitvaror, ( inbyggd spishäll, inbyggnadsugn, spisfläkt, kyl, frys, diskmaskin och micro), vita skåpluckor, träbänkar och parkettgolv. Vardagsrummet har ett vackert trägolv, målade väggar och utgång till en stor altan med eftermiddagssol.

På övervåningen finns en möblerbar hall med trägolv. Två mindre sovrum och ett större sovrum med hel garderobsvägg och utgång till  balkong i sydvästläge. Helkaklat badrum med dusch och toalett.

Källaren är inredd med allrum, tvättstuga och separat WC. Källarutgång ut mot trädgården

Ekonomi

Förutom kallhyra om 20 000 kr/månad tillkommer en driftskostnad för värme och el på c:a 2000 kr/månad. Bostaden hyrs ut på ett långtidskontrakt från 2020-03-01 till och med 2020-12-30 med möjlighet till förlängning.

 

 

 


Intresseanmälan