von Bahrs väg 32

Budgivning

Bud Budgivare Datum
2000000 kr 1 2019-03-15 18:00:54
Visa fler bud

Allmän information

Publicerades: måndag den 21/1
Lägenhetsnummer: 351
Bostadsform: Bostadsrätt
Utgångspris: 1 995 000 kr
Månadshyra: 4763 kr
Storlek: 76.5 m²
Antal rum: 3 rum
Våningar: 2
Uppvärmning: Fjärrvärme
Typ av fönster: 2-glas
Typ av ventilation: Mekanisk, typ till och frånluft
Ventilationsinspektion: Godkänd
Årskostnad av elektricitet: 3600 kr
Summering av årskostnader: 3600 kr
Elkonsumtion: 2500 kwh

Nyckeltal

 • Lån per kvadratmeter

  Nyproduktion brukar vara förknippade med en högre skuldsättning, äldre föreningar med en lägre.
  Föreningens samlade lån/totala bostadsytan i kvadratmeter.
  Intervallet ligger vanligtvis mellan 2000 – 15000 kr/m².

  Exempel: 8 000 000/1600 = 5000 kr/m²

 • Årskvadratmeteravgift

  Årskvadratmeteravgiften pendlar vanligtvis mellan 300 kr/m²/år och 900 kr/m²/år.
  Årskvadratmeteravgift = avgift x 12/antal m².
  Exempel: 4000 x 12/80 = 600

  Ställ alltid avgiften i relation till föreningens kommande reparationsbehov.

 • Genomsnittlig räntenivå

  Föreningens räntenivå ger en fingervisning om hur banken rankar föreningen och om hur bra bostadsrättsföreningens styrelse är på att förhandla. Genomsnittligt räntenivå = lån 1 x räntenivå + lån 2 x räntenivå 2 + lån 3 x räntenivå 3 / total mängd lån.

  Exempel: 3 000 000 x 0,018 + 2 000 000 x 0,0235 + 1 000 000 x 0,025  = 2,1% / 6 000 000

 • Kvarvarande tid till lösen

  Det kan vara intressant att titta på hur mycket föreningen på kort och lång sikt påverkas av en ränteförändring och dessutom lättare kunna jämföra olika föreningars villkor. Därför har vi tagit fram nyckeltalet kvarvarande tid i månader till lösen,

  kvar till lösen på lån 1 + på lån 2 + lån 3

  Exempel: 48 + 24 + 3  = 253 / 3

Om von Bahrs väg 32

3:a i toppklass! Rymlig och funktionell bostad med ett av de bästa lägena i hela bostadsrättsföreningen HSB BRF 71 LING. Generös balkong, renoverat kök och badrum, alla ytskikt genomgångna och där ljuset strålar in på ett härligt sätt. Inflyttningsklart och bara att börja trivas. Välkommen på visning!

Välkommet till ett hem med ljusinsläpp från tre håll, charmigt gavelfönster i ett hus med bara fyra lägenheter i. Parkett i kök och vardagsrum. Hela bostaden är ljus med fina detaljer som gavel och hörnfönster. Här finns goda förvaringsmöjligheter i form av ett separat uteförråd vägg i vägg med bostaden, förråd i källaren och klädkammare i lägenheten. De öppna ytorna i vardagsrummet rymmer med enkelhet både matplats och soffgrupp. Utsikten ut mot den grönskande parken är en av de bästa i hela föreningen.

Interiör

 • Hall

  Hall med sidofönster, ypperlig förvaring direkt in till vänster - garderobslänga. Sittbänk och plats för byrå till höger. Klinkergolv och ljus tapet-

 • Kök

  Kompakt arbetskök från Marbodal. Hela köksluckor i ek som går ända upp till innertaket. Arbetsbänk i laminat och mosaik kaklat ovanför disk och arbetsbänk. Två fönster ut mot innergården, rostfria vitvaror i form av kyl/frys, diskmaskin, häll och ugn samt rostfri fläktkåpa. Fläktsystemet styrs av ett värmeåtervinningsaggregat som sitter ovanför spisen.

 • Badrum

  Badrum med dusch, handfat, kommod och dubbla spegelskåp samt wc. Golvvärme och handduksställning. Kakel och klinker.

 • Vardagsrum

  Det stora vardagsrummet rymmer både matgrupp och soffgrupp. Fint fönsterparti och altandörr ut mot baksidans balkong med eftermiddags -och kvällssol. Ljusa tapeter på väggarna.

 • Sovrum 1

  Något mindre sovrum, laminatgolv, ljusa tapeter och ett fint hörnfönster

 • Sovrum 2

  Sovrum med fönster mot baksidan, lugnt färgval på tapeterna och fint utrymme för klädförvaring. Vägg i vägg med sovrummet finns vid behov en stor separat klädkammare.

Område

Området är beläget i norra Uppsala med ca 2,5 km till citykärnan. Här finns närhet till både bra service och rekreation med fina strövområden kring Gamla Uppsala högar och mot Tunåsen. Gårdarna inbjuder till fina grillmöjligheter, är barnvänliga med gott om lekparker. Följer man Von Bahrska häcken norrut kommer man strax till Röbo med vacker natur och ett upplyst träningsspår.

Gamla Uppsala sportklubb, GUSK, har välfungerande och aktiv verksamhet vid Yrsaplan. Närhet till UTK-hallen för tennis, Gränby Ishall för hockey, Relitahallen för bandy. I Gamlishallen utövas olika sporter. Nordic gym är en populär anläggning belägen vid Heidenstams torg.

Rekreation
Utöver området kring Gamla Uppsala högar finns även Linnéstigen som tar Dig ut mot Vittulsberg.

Service i närområdet

Vid Heidenstams torg finns en välsorterad ICA-butik, apotek, vårdcentral, pizzeria, gym och många aktiviteter i Lötenkyrkan.

Transport i närområdet

Påfarten till E:4an gör det enkelt att pendla med bil både norrut och söderut. Närheten till påfarten mot Bärbyleden medger pendling mot Enköping/Västerås.
Flertalet bussar tar Dig till city. En av Uppsalas stomlinjer trafikerar Gamla Uppsala.
Bra cykelvägar till city.

Parkering i närområdet

Inom området finns ett antal parkeringsplatser och garage att hyra. 121 garage finns att hyra, kostnad 300/månad. 173 P-platser, varav 116 med eluttag finns att hyra. Kostnad 150 kr/månad med eluttag, 95 kr/månad för övriga. 23 avgiftsbelagda P-platser för besökare finns. Ett garage är avsett för parkering av motorcyklar (4 platser). Platserna fördelas enligt kölista - kontakta vicevärdsexpeditionen. Det är kö till garagen men det finns ca 5 st. lediga parkeringar utomhus med motorvärmare.

Övrigt i närområdet

Övernattningsrummet ligger på von Bahrs väg 4, vid tvättstugan. Betalning sker via hyresavin. Det kostar 200 kr/natt (from 1/1 2016) att hyra rummet och du får hyra det max 3 nätter i följd. Rummet bokas hos vicevärden under ordinarie mottagningstider.

Föreningsinformation

 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus i två plan
 • Föreningens byggnadsår: 1985
 • Antal lägenheter i föreningen: 291
 • Om föreningen: Föreningens fastigheter byggdes i tre etapper mellan åren 1984-86 , Löten 8:1, 8:3 och 8:4, på den gamla gården Nybyggets mark av dåvarande byggherren Anders Diös AB. Området är utformat med husen grupperade kring fem olika gårdar. De boende har möjlighet att påverka sin närmiljö genom att plantera perenner, lökar och växter. Föreningen står för inköpen.
 • Föreningens finanser: Inga planerade avgiftshöjningar. Senaste avgiftshöjningen gjordes under januari 2018 med 2%. Föreningen har de senaste två åren arbetat aktivt för att få ner räntan på sina lån. Detta har lyckats väl. Från att ha legat på 2% 2015 till dagens snittränta på 1,08 (årsredovisning 2017). Föreningen har 97,9 miljoner i lån.Föreningen kommer att renovera samtliga hissar under kommande åren.Nytt fibernät kommer installeras under 2019 för att ersätta det gamla.Sweax håller i kön och man kan ställa sig i kö från den dagen man tillträder sin bostad.
 • Hemsida: Föreningens hemsida
Reparationer:

Underhåll 2016
Målning utvändigt av villor och radhus.
Upphandling av ny förvaltare, driftorganisation och markskötsel.
Nya tåligare ytskikt invändigt i miljöstugorna.

2017 års utförda arbeten
Utbyte av låssystem
Renovering av hissar på Lings väg 50, 76 och 92
Byte av bjälklag loftgångshus

2018 -2019 underhåll och reparationer:

Fortsatt arbete med hissrenovering
Översyn bjälklag
Byte av låssystem
Utökning biluppställningsplatser
Nya informationstavlor
Belysning ute, innemiljö (stolpar, trapphus, källargångar och gemensamhetsutrymmen
Plåtarbeten, bjälklag och renovering av hissar på Lings väg 50, 76 och 92. OVK och byte av parkarmaturer

Hitta hit

Longitud Latitud
17.6445279123 59.8776082045

Gör intresseanmälan eller boka en visning

Intresseanmälan? Boka visning?

Gör en intressenamälan

Boka visning