Hej och välkommen till 2,5 RUM OCH KÖK! Jag heter Johan Leijonhufvud, bor och är verksam i Uppsala sedan 1986. Drivkraften för mig som fastighetsmäklare är att i kölvattnet av varje affär få med mig nöjda köpare och säljare, något som varit min styrka under de sju år jag arbetat inom fastighetsmäklaryrket. Att lyfta in nya tjänster och verktyg som förenklar arbetet med att köpa och sälja sin bostad är också viktigt. Här på hemsidan finns flera tips att kika igenom inför en av dina största affärer i livet. Vi ses över en kopp kaffe!

Ett aktivt beslut att värna om miljön är viktigt för mig. Läs mer om miljöprofilen här intill.

Lär dig gärna mer om några nya nyckeltal jag valt att lyfta fram tillsammans med bostäderna. Det synliggör föreningens status på ett tydligare sätt och tar dig som spekulant längre fram i ditt beslut.

Ibland kan man tillfälligt behöva hyra ut sin bostad, då hjälper jag dig gärna med det också. En färdig utformad tjänst är framtagen som bibehåller skicket på din bostad under hela uthyrningsperioden.

2,5 RUM OCH KÖK värdesätts servicevilja, ansvarstagande och nytänkande.

2,5 rum och kök kontor

Tillsammans bygger vi bra värden

 • TRANSPORTER

  TRANSPORTER

  Fokus på centrumnära lägen ger möjlighet att lättare ta sig ut till kunderna på ett miljömedvetet och klokt sätt.
 • KLIMATKOMPENSATION

  KLIMATKOMPENSATION

  Mäta påverkan på miljön och klimatkompensera för den.
 • SAMARBETEN

  SAMARBETEN

  Samarbeten med andra företag av typen städ, styling, matleverantör m.fl. ger en högre service till uppdragsgivare och spekulanter. Det visar sig i ett bättre flöde, det skapar tidsvinster, trygghet, allt i utgångspunkten av ett genuint affärsmannaskap.
 • LOKALT OCH SMART

  LOKALT OCH SMART

  Att i första hand jobba tillsammans med andra företag på orten, ger möjligheter i flera led, det ger erfarenhetsutbyte, det skapar en större kundnytta och stärker företagarkulturen i Uppsala.

Mer än bara en siffra

 • 2.5

  RUM OCH KÖK

  Jag koncentrerar mig på bostäder från ettor till två och en halvor. Ibland åker jag på utflykt
 • 2.5

  KILOMETERS RADIE

  Fokus på centrumnära lägen
 • 2.5

  PROCENT I ARVODE

  I ett centrumnära läge är provisionen aldrig högre än 2,5 %